VALERIA NARANJO 

Dansen har alltid funnits där vare sig det är i en danslokal, på scen eller med familjen. Hon började dansa när hon var fyra år gammal och av en slump hittade hon Bowdown Dance Academy när hon var 11 år gammal.

Det tog inte lång tid innan Valeria gick vidare till tränings gruppen ”Attitude Girls” och sedan utvecklades ännu mer i tävlingsgruppen ”Madness Crew”.

Valeria har uppträtt & och tävlat runt om i Sverige under de senaste 10 åren och är idag ledare och pedagog på dansskolan.

Valeria älskar att dansa och känner att dans är ett av det största utloppet för sina känslor. Att kunna hitta en trygghet och samhörighet i dans är ett privilegium inte många får känna och det är just det Valeria vill erbjuda sina elever.

Valeria kommer att undervisa barn gruppen  ”Movement for kidz” där hon lär ut blandade dansstilar tillsammans med lek, motorik och dansövningar.

Hon hoppas att tillsammans med sina elever kunna lära sig att genom dans kan man få hitta sig själv och få vara precis vem man vill. Dans har inga gränser, ingen ålder. Ingen som dömer dig utan bara frihet & glädje.