VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR!

Vi på Bowdown Dance Academy får många frågor från både föräldrar och elever. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Förhoppningsvis finns svaret på din fråga här. Annars är du givetvis välkommen att kontakta oss med dina frågor eller synpunkter via mail eller telefon:

Mail: Janet.bowdowncrew@gmail.com

Telefon: Benjamin Anderberg 0768611607

Fråga: Gäller samma schema under prova på veckan som under terminens gång?

Svar: Ja, samma schema gäller under prova på veckan som under terminens gång.

Fråga: Måste man anmäla sig för att delta under prova på veckan, och kostar det något?

Svar: Det krävs ingen föranmälan för att delta under prova på veckan. Det är bara till att dyka upp och testa så många klasser du vill helt gratis.

Fråga: Kan man först testa att dansa under prova på veckan och sedan anmäla sig?

Svar: Ja, det går bra. Men om du vill vara garanterad en plats så rekommenderar vi att du anmäler dig så fort som möjligt. Risken finns alltid att platserna tar slut.

Fråga: Går det bra om jag anmäler mitt barn med mina uppgifter?

Svar: När du anmäler ditt barn så använder du enbart ditt barns uppgifter (för, efternamn, personnummer, fyra sista, adress, postnummer och ort. Det ska dock vara din mail och telefonnummer om ditt barn är under 18 år.

Fråga: Om jag vill anmäla mina två barn till samma kurs, är det möjligt att betala ordinarie pris för ett barn och sedan välja till en extra klass för mitt andra barn för 250 kr?

Svar: Nej, det går inte. Att lägga till en extra klass för 250 kr gäller endast för en person.

Om du har ett barn som vill gå tre klasser betalar du full pris för första klassen, sedan lägger du till extra klass vilket då blir: 500kr eller 700 kr (beroende på vilken nivå klassen är på) + 250kr + 250 kr. Du kan alltså inte anmäla två syskon och få rabatt. Varje person har sin anmälning och sitt egna ordernummer.

Fråga: Kan man anmäla sig fastän terminen har börjat?

Svar: Du kan absolut anmäla dig fastän vi påbörjat terminen. Det finns många elever som hoppar in mitt i en termin.

Fråga: Måste jag betala om jag vill prova på en klass innan jag betalar en full terminsavgift?

Svar: Ja, det måste du. Om du av någon anledning missat prova på veckan och vill testa en klass innan du väljer att betala full pris och anmäla dig, så kostar det 100kr. Om du dyker upp mitt i terminen och vet med dig att du vill gå en specifik klass, går det bra att betala klassens pris direkt på plats.

Fråga: Jag har aldrig dansat förut och vet inte vilken klass jag ska välja?

Svar: Vårt tips är att testa så många klasser som möjligt under prova på veckan. Där har du chansen att se vilken klass som passar just dig. Om prova på veckan redan har varit så är du välkommen till vår dansstudio för att studera en klass och prata med läraren och ställa frågor. Det går också bra att tala med Benjamin, Janet eller Julie för att få vägledning och eventuella tips.