LOTTI FOLGAR

Lotti Folgar Robles har alltid haft dansen i sig då hon är uppvuxen i ett latinamerikanskt hem. Hon började dansa redan när hon var 8 år gammal med Julie och Janet från Bowdown Dance Academy.
Lotti dansar för att det är det hon älskar. Hon älskar hur så många olika typer av människor från så många olika delar av världen som dansar t.ex dancehall kan ha något gemensamt och kommunicera med bara dans. efter flera års erfarenheter av att ha tagit klasser i Stockholm, Göteborg, Örebro och till och med Paris, blir kärleken för dansen bara större och större. lotti känner att det finns inga gränser i dans, utan det är i det forumet hon får vara fri, och visa vad hon går för.
Lotti har uppträtt och tävlat runt om i hela Sverige. men om hon bara hade fått nämna ett av hennes mest minnesvärda framträdande hade det nog varit av sina favoriter har det varit när hon medverkade i danstävlingen Just Move It 2015 i Göteborg, då hennes dansgrupp, Wildstyle Crew vann hela danstävlingen och tog hem priset.
I dag samarbetar Lotti med Siv Ljunggren och tillsammans har de en collaboration class! De lär ut dansstilarna Dancehall, Queenstyle och Afrofusion. 

Det Lotti vill få ut av sina klasser, till sina elever är att lära dom allt hon verkligen kan. Tips, trix och självklart erfarenhet. Lära eleverna att vara sig själva, älska sig själva, och gå ifrån klassen med självkänslan på topp!