MICHI EDWARD

Michi Edward  började dansa väldigt tidigt i livet, då dansen alltid legat henne varmt om hjärtat. Hon är uppväxt i en familj där musik och dans var en självklarhet.

 Michi berättar att hon alltid känt att dans och rörelse får henne att slappna av. Det händer något i kroppen när musik och rörelser sättas ihop, förklarar hon. När Michi står på scenen, känner hon sig fri, och inget annat existerar för tillfället.

De dansstilar Michi undervisar i är dancehall/queenstyle. Två stilar som Michi verkligen älskar att undervisa i.

Trots sin unga ålder är Michi van att stå på scen. Att stå på scen och uppträda var något hon tidigt började med. Hon har uppträtt b.la på Malmö live, malmöfestivalen, varit aktiv i olika typer av musikvideos, tävlat, och nu är hon redo att föra sin kunskap och energi vidare till sina elever.

 Michi vill att hennes elever ska få kunskap inom dansen stilen hon lär ut, och framför allt att alla ska känna kärleken. Michi är en tjej som älskar utveckling och som är väldigt observant. Dans handlar inte om att dansa ” rätt” utan att ha kul och känna en positiv Vibe. En positiv energi var något Michi själv kände när hon satte sin fot hos Bowdown Dance Academy, och det är något hon planerat att föra vidare.